Bouwkundig zwembad

Wenst u een zwembad dat een leven lang mee gaat en een aanwinst is voor je tuin, dan moet je voor een betonnen zwembad kiezen. Een bouwkundig zwembad zorgt voor een meerwaarde van je woning.

Een zwembad op maat

Het zwembad wordt volledig op maat gemaakt om zo perfect in je tuinconcept te passen.
De binnenafwerking van het bad wordt meestal met een liner gedaan. Je kan kiezen uit verschillende kleuren en diktes. de laatste jaren zijn er ook liners te verkrijgen met een 3D structuur om een natuursteen of mozaïek effect te krijgen zonder de nadelen daarvan.

Een zwembad voor het leven

Onze bouwkundige zwembaden zijn betonnen zwembaden van CAPENA swimmingpools.
Dit systeem laat toe om uw bad in 1 keer te gieten. Het resultaat is een gewapende betonnen kuip uit 1 stuk die een leven lang zal mee gaan.

Zwembadafdekking

Een zwembadafdekking is onmisbaar. Het gaat overmatig water- en chloorverbruik tegen en zorgt er voor dat het zwembad beter zijn warmte kan behouden. Bij een bouwkundig zwembad kan je een geïntegreerde rolluik afdekking plaatsen. bij het openen verdwijnen de lamellen uit het zicht om zo de strakke look van uw zwembad te behouden. Een automatisch rolluik is nog steeds de meest voorkomende afdekking voor bouwkundige zwembaden. Een goed alternatief dat enkele voordelen t.o.v. een drijvend rolluik heeft is COVERSEAL.

Dit systeem dekt uw zwembad volledig af zodat er niets kan in vallen en is makkelijker proper te houden dan een rolluik dat op het water drijft.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Contacteer ons